Bitcoins aanschaffen


Met cash geld

Indien u iemand kent die in het Bezit is van Bitcoins kunt u vragen om een aantal over te maken naar uw Bitcoin-ontvangstadres uit stap 2. Indien u niemand kent met Bitcoins kunt u vaak in de buurt wel iemand vinden op local bitcoins. De Bitcoin gemeenschap is doorgaans erg enthousiast over nieuwe gebruikers. Dus als u iemand in de buurt kunt vinden zal hij of zij u graag verder helpen. Controleer voordat u een aankoop doet wel even de huidige koers en wees op uw hoede voor fraudeurs die de bitcoins niet overhandigen. Het is verstandig goed te oefenen met het kopen, verkopen, sturen en ontvangen van een kleine hoeveelheid, omgerekend in euro's. Sommige digitale wallets bieden de mogelijkheid een backup te maken van uw private key. Oefen het herstellen van uw wallet enkele malen met een kleine hoeveelheid. Dit kan na uw aanschaf gebeuren, bijvoorbeeld in geval van verlies van uw toegangsgegevens, mobiele telefoon of computer. Zorg dat u vertrouwd raakt met de werking en handelingen zodat u zeker weet wanneer er iets onverwachts gebeurt dat uw wallet altijd kan worden hersteld. Er is geen helpdesk die u kan helpen in het geval van verlies. Koop niet meer bitcoins dan u bereid bent om te verliezen.

Online

U kunt uw Bitcoins ook volkomen veilig online kopen. Indien u snel en makkelijk wilt beschikken over Bitcoins kunt u ze hier kopen. U kunt ook een deel van een Bitcoin kopen. Vul bijvoorbeeld 0,1 in voor één tiende Bitcoin. Kies een bedrag of aantal Bitcoins en klik vervolgens op 'Kopen'. Vul op de nieuwe pagina het Bitcoin-ontvangstadres van uw wallet in (uit stap 2) en rond de betaling af met iDeal. Na de betaling worden uw Bitcoins naar uw wallet verzonden waarna u ze daar kunt gebruiken.


U koopt uw Bitcoins op watisbitcoin.nl veilig via de partner website. Indien u naast bitcoins ook interesse heeft in andere soorten digitale valuta, kunt u terecht bij Anycoin direct voor de aan- en verkoop van allerlei soorten altcoins.

Door via deze links hier uw Bitcoins aan te schaffen helpt u met het in stand houden van www.watisbitcoin.nl. Waarvoor hartelijk dank! Voor het regelmatig kopen en verkopen van Bitcoins kunt u zich het beste verifiëren bij een online wisselmarkt.
LinkedIn Twitter Facebook Google Reddit Email