Bitcoins aanschaffen


Met cash geld

Indien u iemand kent die in het Bezit is van Bitcoins kunt u vragen om een aantal over te maken naar uw Bitcoin-ontvangstadres uit stap 2. Indien u niemand kent met Bitcoins kunt u vaak in de buurt wel iemand vinden op local bitcoins. De Bitcoin gemeenschap is doorgaans erg enthousiast over nieuwe gebruikers. Dus als u iemand in de buurt kunt vinden zal hij of zij u graag verder helpen. Controleer voordat u een aankoop doet wel even de huidige koers en wees op uw hoede voor fraudeurs.

Online

U kunt uw Bitcoins ook volkomen veilig online kopen. Indien u snel en makkelijk wilt beschikken over Bitcoins kunt u ze hier direct aankopen indien voorradig. Vul hieronder het aantal Bitcoins in dat u wilt aanschaffen. U kunt ook een deel van een Bitcoin kopen. Vul bijvoorbeeld 0,5 in voor een halve Bitcoin. Het minimum is slechts 0,001 BTC. Kies een bedrag of aantal Bitcoins en klik vervolgens op 'Kopen'. Vul op de nieuwe pagina het Bitcoin-ontvangstadres van uw wallet in (uit stap 2) en rond de betaling af met iDeal. Na de betaling worden uw Bitcoins naar uw wallet verzonden waarna u ze daar kunt gebruiken.


U koopt uw Bitcoins op watisbitcoin.nl veilig via partner website Bitonic.nl. Indien u naast bitcoins ook interesse heeft in andere soorten digitale valuta, kunt u terecht bij Anycoin direct voor de aan- en verkoop van allerlei soorten altcoins.

Door via deze links hier uw Bitcoins aan te schaffen helpt u met het in stand houden van www.watisbitcoin.nl. Waarvoor hartelijk dank! Voor het regelmatig kopen en verkopen van Bitcoins kunt u zich het beste verifiëren bij een online wisselmarkt.
LinkedIn Twitter Facebook Google Reddit Email