Bitcoins accepteren


In de horeca

Bedrijven
In horecagelegenheden worden betalingen vaak niet bij een kassa afgehandeld maar betalen klanten vaak ergens in de zaak of bijvoorbeeld buiten op een terras. Als u bitcoinbetalingen wilt accepteren, bijvoorbeeld in een restaurant of café, kunt u naast de oplossing voor winkels ook met smartphones of een tablet eenvoudig beginnen met Bitcoin.

Door een wallet app te installeren kunt u klanten uw ontvangstadres aanbieden in de vorm van een QR-code op uw apparaat. Klanten kunnen met hun wallet de betaling uitvoeren door de QR-code te scannen. U kunt ook de QR-code van uw Bitcoin-ontvangstadres afdrukken op een A4-tje en deze naast de kassa ophangen zoals is uitgelegd op deze pagina.

Als alles gereed is kunt u de aandacht trekken door middel van het promoten van uw nieuwe betaalwijze.

Indien u bovenstaande niet precies begrijpt, kunt u het beste eerst wat meer ervaring opdoen met Bitcoin door eerst zelf enkele bitcoinbetalingen te doen. Lees hiervoor de pagina's over Bitcoin en ga er gewoon nog even mee aan de slag. U kunt ook de stappen doorlopen op de pagina over het betalen met Bitcoin in winkels.
LinkedIn Twitter Facebook Google Reddit Email