Promoot uw betaaloplossing


Maak reclame

Bedrijven
Met uw betaaloplossing gereed hoeft u alleen nog in uw communicatie te adverteren dat u Bitcoin betalingen kunt ontvangen. Dit kunt u doen op uw website met een logo en uitleg, op uw drukwerk of op uw gevel. Vergeet niet een link te plaatsen op deze website op de pagina over uitgeven.

Nieuwe markten aantrekken

Het vernieuwende karakter van Bitcoin trekt trendsetters en gebruikers. Veel bedrijven die Bitcoins accepteren ervaren nieuwe klandizie uit de gemeenschap. Dit komt omdat enthousiastelingen die Bitcoin ondersteunen het liefst met Bitcoin betalen. Immers, hoe vaker Bitcoin in praktijk wordt gebruikt, hoe steviger het fundament onder Bitcoin wordt. Het is daarom regelmatig een selectiecriterium bij de keuze voor een winkel of leverancier. U kunt de Bitcoin gemeenschap makkelijk op de hoogte brengen van het feit dat u Bitcoin betalingen kunt ontvangen. Plaats hiervoor een bericht op Reddit, Bitcoin talk of op de wiki. U kunt ook een nieuwsbericht uitsturen naar de reguliere media.

Help uw klanten

Voor uw klanten is het betalen met Bitcoin vaak ook nog erg nieuw en wat onwennig. Wees geduldig en zorg ervoor dat u uw klanten die met Bitcoin willen betalen zo goed mogelijk helpt. Uiteraard kunt u ze doorverwijzen naar deze website maar de beste mond tot mond reclame kunt u verwachten als u ze zelf met een persoonlijk tintje helpt bij het doen van hun, vaak eerste, transacties.

Aanbiedingen

Betrek uw Bitcoin betaalmogelijkheid bij uw advertenties en acties. Geef klanten die met Bitcoin betalen extra korting of verzin andere ludieke acties rond het betalen met Bitcoin. Dit trekt nog altijd de aandacht en zorgt voor een positieve nieuwschierigheid rond uw bedrijfsactiviteiten.

Plaats een Bitcoin pinautomaat

Aangezien Bitcoin nog erg nieuw is vergroot u uw Bitcoin klandizie aanzienlijk door het plaatsen van een Bitcoin automaat. Daarbij levert het hebben van een Bitcoin pinapparaat een extra inkomstenbron uit de honoraria die voor het omwisselen worden gerekend. De experts van Bitcoin Suisse plaatsten de eerste Bitcoin betaalautomaat van Nederland in Den Haag wat internationaal voor veel media aandacht zorgde.

Wanneer het storm loopt

Door op bovenstaande manier te beginnen met het ontvangen van Bitcoins is de adoptie voor uw organisatie snel en eenvoudig. Ook kunnen uw klanten wennen aan het idee met digitaal geld te betalen. De persoonlijke aanpak werkt daarbij het beste aangezien Bitcoin nieuw en voor gebruikers soms nog wat onwennig is. Een persoonlijke en vertrouwenwekkende aanpak neemt drempels hierbij weg.

Wanneer de handelingen die op deze manier uitgevoerd moeten worden teveel tijd in beslag gaan nemen of u meer mogelijkheden nodig heeft in uw betaalproces is uw Bitcoin-strategie succesvol te noemen. Om grotere hoeveelheden betalingen in Bitcoins te kunnen accepteren, uw personeel veilig betalingen te laten afhandelen of uw website te voorzien van professionele betaalsystemen zijn er verschillende mogelijkheden om hulp in te schakelen van professionele betaalintermediairs. Er zijn verschillende professionele dienstverleners die u kunnen helpen bij het ontvangen van Bitcoin betalingen.
LinkedIn Twitter Facebook Google Reddit Email